KASUTATUD/TÜHJAD/PETTUNUD #1

Endalegi üllatusena on lühikese aja jooksul mitmed tooted otsa saanud ning tühjusega täidetud totsikuid-potsikuid-purke ja -pudeleid nii mõnigi kappi kuhjunud. Järgnevalt toon teieni üheksa toodet, millest kõigi kohta kirjutan põgusa ülevaate oma arvamuse põhjal ning juurde ka soovituse (kui seda on lisada).

dsc_0002

Garnier Micellar Cleansing Water – mitmetoimeline puhastaja, mis eemaldab meigi ning puhastab/rahustab nahka. Sellest kirjutasin lähemalt ka SIIN! – seega ei hakka pikemalt uuesti selle toote juures peatuma. Olin rahul, kuid uuesti tõenäoliselt ei ostaks (olen leidnud sellele juba asendaja).
The Body Shop jumestuskreem – üks mu lemmikuid! Mõnusalt kerge tekstuuriga ja nahal hästi hajutatav jumestsukreem. Kerge katvusega, selline “õhuline” ja ilusa lõpptulemusega. Kirjutasin sellest lähemalt ka juba SIIN! Soovitan katsetada ning suundun peagi poodi uue pudelikese järele!
The Body Shop Shea huulekreem – rikkalik võidetaoline huulekreem. Niisutava ja hooldava toimega. Iseenesest väga mõnus kreemine ning huuli kenasti niisutav huulekreem, maheda sheavõi lõhnaga. Mul jäi see aga lõpuni kasutamata. Suurimaks miinuseks selle huulekreemi juures on see, et peab näpuga huultele kandma ja põhiliselt seetõttu see lõpuni kasutamata jäigi. Uuesti ilmselt seda ei ostaks, võib-olla kui katsedada, siis mingit muud nende valikust.
Natura Siberica kehakreem – toitvas kehakreemis kombineeruvad rukkilille ja arktilise muraka kasulikud omadused, muutes naha pehmeks ja velvetiseks. Hästi tihke tekstuuriga kehakreem, mis aga imendub nahka üllatavalt kiirelt, täpselt nagu ka tootekirjelduses kirjas: “kehakreemil unikaalne sulav struktuur”. Lõhn neutraalne. Kreemi tihke koostise tõttu oli seda tuubist võrdlemisi raske välja pigistada, eriti lõpus – pidi hoolega väänama ja pigistama. Sellise tekstuuriga kreemile sobiks paremini purk, kust saaks ise sobiva koguse spaatliga (käega) võtta. Uuesti ei ostaks, tahaks midagi natukene kergemat.
Acorelle kasravakasvu vähendav rulldeodorant – lemmik! Kasutan vaheldumisi SELLE Acorelle rulldeodorandiga. Mõlemad väga väga head!
Musta trühvli ekstraktiga, maheda lõhnaga; niisutav, karvakasvu pärssiv deodorant. Mugavas pakendis – rullides tuleb toodet piisavalt ehk kaenlaalused ei jää liialt märjaks ega ei ole ka raskusi toote pakendist kättesaamisega. Tõhus! Ei määri riideid! Heledate riiete kaenlaalused ei muutu kollaseks! Soovitan kindlasti seda (neid) proovida!
Ingli Pai Trimmiv ja niisutav näovesi – Super! Alkoholivaba ja õrnatoimeline, ei ärrita nahka. Koostises sisalduv allikvesi koos rosmariini ja geraaniumi eeterlike õlidega niisutab, pinguldab  ja pehmendab nahka, stimuleerib naharakkude uuenemisprotsessi ning on antiseptilise toimega. Sobib nii meigi eemaldamiseks, silmade kompressiks kui ka lihtsalt näo ja keha värskendamiseks. Ei sisalda värv-, lõhna- ega säilitusaineid. Taimne lõhn, aga mitte tugev. Jätab naha värskeks. Haarasin selle suvel juhuslikult Rimist, kuna puhkama minnes jäi teine näovesi koju. Ei olnud nende nöohooldustooteid varem kasutanud ning üllatusin selles väga positiivselt. Mulle väga meeldis ning kindlasti ostan veel ja soovitan! Lisaboonuseks on ka võrdlemisi väike hind, maksab kuskil 3-4€ vahel.
Oliva by CCS näopuhastusvaht – üks mu must have lemmiktooteid! Kirjutasin sellest lähemalt ka SIIN! Õrn vaht, mis eemaldab kergelt rasu, mustuse ja ka tugevama meigi. Saab kenasti hakkama ka veekindla silmameigi eemaldamisega. Jätab naha pehmeks ja puhtaks. Sisaldab 97% looduslikke ökosertifikaadiga koostisaineid. Ei sisalda parabeene, mineraalõli ega silikoone. Õrnatoimeline, ei ärrita silmi ega nahka. Muretsen endale kindlasti õige pea uue pudelikese ning soovitan ka teile!
Clarins Extra-Comfort Anti-Pollution Cleansing Cream – rahustava toimega kreemjas näopuhastusvahend. Puhastab, niisutab ja toidab nahka. Puhastuspiima sarnane. Kasutamine: Kandke vatipadjale, eemaldage meik ja puhastage nahk. Sobib paremini kuivale nahale. Nahk jääb peale kasutamist mõnus ja pehme, kuid mulle meeldib näovaht+vesi meetod rohkem. Ei ole mu lemmik ja uuesti ei ostaks, kellele aga meeldib puhastuspiima kasutada, siis soovitan katsetada!
Elizabeth Arden Visible Difference Skin Balancing Lotion SPF15 – niisutav päevakreem kombineeritud nahale. Hästi kerge tekstuuriga, õlivaba. Päikesekaitsega. Suhteliselt mittemidagiütlev, st ei tekitanud minus mingeid erilisi emotsioone. Nahk jäi mõnus ja pehme, mingeid ärritusi kaasa ei toonud. Mul oli kasutada minitoode, mis sai küll tühjaks kasutatud, kuid poodi selle järele ei läheks.

Kas sellist tüüpi postitused pakuvad üldse huvi? Küllaltki sisukad ja pikad …

M.

3 thoughts on “KASUTATUD/TÜHJAD/PETTUNUD #1

Leave a comment