MÁDARA INSIDER BEAUTY BOX /KEVAD 2018

IMG_20180416_160448.jpg

Mõnda aega tagasi tuli MÁDARA välja oma ilukarbikesega INSIDER BEAUTY BOX, mis ilmub kaks korda aastas – kevadel ja sügisel. Väike nendepoolne kirjeldus: “INSIDER ilukarbike jõuab sinuni iga hooaja alguses tuues endaga kaasa kuumi uudiseid ja ilutrende. MÁDARA toodete koguväärtus selles on suurem kui ilukarbikese hind. Pealekauba sisaldab see vaid insaideritele mõeldud üllatusi ja eeliseid. Tooted sobivad igale nahatüübile. Just sinul on eelisjärjekorras võimalus tutvuda uute trendidega ja testida MÁDARA uudistooteid – hinnata tekstuure, imelisi lõhnakooslusi ja innovatiivseid koostisi.”
Ilukarbike on 100% üllatus, sest see, mida see sisaldada võib, on saladus. Mitte ühtegi vihjet sisu kohta ei anta. Teada on vaid see, et sisaldab MÁDARA tooteid, mis on universaalsed ehk sobivad kõigile ja eelkõige kõige uuemaid, mis on alles nende valikusse jõudnud/jõudmas. Lisaks ka selliseid tooteid, mida mujale ehk üldse niipea ei jõuagi. Kui üldiselt ilukarbikeste puhul ma tahan teada, mida ma “ostan”, siis selle INSIDER ilukarbikese osas mulle see üllatusmoment isegi meeldib – pettumus ei ole variant, igatahes sisaldab see midagi head ja mõnusat ja kasulikku. Ei ole ohtu, et saad midagi väga vales toonis vms.
IMG_20180416_160629.jpgSeekordsest INSIDER ilukarbikesest leidsin kolm põnevat toodet, mida nende kodulehelt veel ei leia.
Algavaks hooajaks kindlasti vajalik toode, mis saab ka koheselt kasutusse võetud – päikesekaitsekreem SUN30. Looduslik, puhas ja universaalne päikesekaitsekreem SPF30, mis sobib näokreemiks, kehakreemiks ja lisaks ka lastele. Kohe kui olen seda veidi rohkem kasutanud, kirjutan sellest ka pikemalt. Esmamulje on hea!
Eriti suurt põnevust tõid kaasa BOOST kollageeniampullid. Ampullikuur, mis koosneb 10 ampullist, mis tuleks järjest ära kasutada. Üks ampull sisaldab 3ml toodet ning see on avatuna kasutuskõlbulik 24h – ühest ampullist saab 2-3x kasutada. Sobilik kuivale, ärritunud, väsinud ja ka vananevale nahale – taasatab naha niiskustaseme, muutes selle tugevamaks, siledamaks/pehmemaks ja pinguldatumaks, säravamaks. Just see, mida mu nahk hetkel vajab ning võtan selle 10päevase kuuri ka kohe ette.
IMG_20180417_102222.jpgKolmandaks tooteks karbikeses oli söega sügavpuhastav kehaseep CHARCOAL (mis on üks uuest seebipaarist VOLCANO ja CHARCOAL). Süsi on trendikas koostisaine, mis viimase paaril hooajal silma paistnud ning paljude brändide nahahooldustoodetesse tee leidnud. Aktiveeritud süsi kaitseb nahka keskkonnasaaste ja vananemise eest. Seep baseerub jätkusuutlikul ja super toitval kookosõlil. CHARCOAL seep lõhnab väga mõnusalt –  salapärane aroomibukett on kombinatsioon männist ja iirise juurest.
IMG_20180416_160547.jpgMÁDARA tooted on mulle kõik väga meeldinud ning pean sellest brändist väga lugu. Seekordne INSIDER ilukarbike oli väga sobivalt komplekteeritud ja asjalik ning ootan huviga juba sügisel ilmuvat.

NB! Ilukarbikesi edasimüüjate juurest ei saa, neid saab tellida (ette) vaid nende e-poest ning sedasama karbikest enam ei saa. Nüüd võimalus endale ette tellida sügisene ja juba ka järgmise aasta kevadine ilukarbike.

kena

Leave a comment