Maaria

IMG_20181205_131405_528.jpg
Hei! Mina olen Maaria (32) – nahahooldus ja -ilutoodete entusiast. Olen paberitega jumestuskunstnik ja aastaid töötanud parfüümide, nahahooldustoodete ja meigitoodetega. Oman baasteadmisi nahahoolduse tõdedest – kuhu, kuidas ja mida peab/võib kasutada ja miks ning olen lummatud ilumaailma pidevast uuenemisest.
Minu kirg ilumaailma vastu tekkis ülikoolis esimesel kursusel, kui läksin – sõbranna kutsel – õppimise kõrvalt ilupoodi tööle ja sealt edasi olen alati end uudistega kursis hoidnud ja uusi tooteid otsinud ning katsetanud.
Blogimiseks sain idee sõbrannadelt, kes alatasa uurisid minult ilutoodete osas soovitusi ja ideid ning pakkusid välja idee mul oma kogemusi kirja panema hakata.

Mulle meeldib katsetada ja proovida uusi erinevaid ilubrände ja -tooteid ning meeleldi jagan oma kogemusi ka teistega. Kirjutan kõigest ausalt oma isiklikust kogemusest ning olen teadlik, – olles iluvaldkonnas aastaid töötanud – et kõik nahahooldus/ilutooted ei sobigi kõigile ühtmoodi (ja ei peagi)!

Ühtlasi olen emaks ka kolmele põnnile ning tihtipeale kirjutan blogis ka just spetsiaalselt lastele mõeldud nahahooldustoodetest. Sealhulgas leiab ülevaateid atoopilisele nahale mõeldud toodetest ja üleüldse headest võimalikult nahasõbralikest toodetest, millega oma pisikeste ilmaimede õrna nahka hooldada ja kaitsta.

Kuigi üldiselt on see blogipesa suunatud ilule, siis aega-ajalt satub sekka ka mõni retseptipostitus ja/või DIY-projekt.

Loodan, et leiad mu blogist enda jaoks midagi kasulikku, abistavat või inspireerivat! Olen alati tänulik tagasiside eest, seega võta julgelt ühendust ja jaga oma mõtteid ja/või soovitusi!

Suur osa tooteid, mis kajastamist leiavad, on minu enda ostetud, kui aga blogipostitus on kuidagi sponsoreeritud, siis leiab sellele kindlasti ka märke ja viite!

Maaria

//Leia mind ka blogi Facebooki lehel ja Instagramis!